Odijkershof

Labradors

Een Labrador is een zeer vriendelijke en betrouwbare hond maar ook intelligent en aanhankelijk.  “The will to please” is ruim aanwezig. De levensverwachting van een labrador is 10 tot 15 jaar. Een volwassen reu weegt ongeveer 29 tot 37 kilo, een teefje tussen de 26 en 37 kilo.

 

Onze labradors, vriendelijke sociale honden, krijgen graag veel aandacht, zijn supersterk, gezond en bereiken een hoge leeftijd. Hun nakomelingen kunnen gebruikt worden als gezinshond, werkhond en showhond. De meeste pups van ons  gaan voor gezinshond en een enkele voor de jacht, waar ze goede resultaten behalen.

Wij fokken de kleuren zwart, bruin en blond. Foto’s van onze nakomelingen zijn te vinden in de fotogalerie. Dit zijn eigen foto’s en ingezonden foto’s die wij graag van U ontvangen om ze op onze website te plaatsen.

Wij fokken in principe voor ons zelf, alle teefjes zijn bij ons geboren al vele generaties lang.

Maar ze kunnen niet allemaal blijven dus zoeken wij iedere keer weer lieve baasjes die veel tijd in hun pup willen steken, zodat hij/zij kan uitgroeien tot een lieve levenslustige gezonde Labrador.