Ik heb stage gelopen in mijn 1ste leerjaar bij de kennel van Odijkershof in Rijswijk (GLD). Ik heb deze stage gekozen, omdat ik het leuk vind om met honden te werken en ook de rest van de dieren vind ik super leuk. Ik heb thuis ook 3 honden.

Op stage heb ik super veel mogen leren en meemaken. Ik heb gezien hoe de puppy’s opgevoed worden. Ik heb ook geleerd om puppy’s te ontwormen als ze nog klein zijn.

Ik heb door de ervaring van de eigenaresse Gerda van Odijk veel dingen mogen doen en dit is zeker  belangrijk  om mee te nemen in mijn opleiding Paraveterinair dierenarts assistent.

Ik vind dit bedrijf een zeer goed stagebedrijf, omdat Gerda alles heel goed vertelt en laat zien hoe alles werkt. Ik vind het ook belangrijk dat ze zegt wat er minder goed ging want daar kon je dan de volgende keer weer aan denken, maar ze zei zeker wel als het goed ging. Op het bedrijf hing ook een gezellige sfeer, je kon er open over dingen praten en er was altijd wel iets te lachen of te kletsen.

Ik had het er erg goed naar mijn zin en raad het zeker aan om hier stage te lopen.

Lisa van Wees